دپارتمان بیوشیمی دانشکده پزشکی دانشگاه ملی ایران.
چکیده: (1184 مشاهده)
بعضی از رژیمهای غذایی ممکن است خطر ابتلای به سرطان را افزایش دهند برعکس برخی دیگر از مواد غذایی احتمالا رودهها را در مقابل این خطر محافظت میکنند. یکی از پژوهش کنندگان بنام واتن برگ
(Vatten Berg) دو گروه از مواد غذایی را مورد بحث و بررسی قرار میدهد که هر دو گروه دفع سموم سرطان زای شیمیایی را با بالا بردن فعالیت سیستم آنزیمی مرکب اکسید از میکروزمها افزایش میدهند. ولی مسلم اینست که این نوع بررسیها و یا پژوهشهای مشابه ارتباط حقیقی بین رژیمهای غذایی و ابتلای به سرطان را روشن نمیسازند و این تازه سرآغاز راهی بس دراز است که جز با همت و صبر و کوشش پیگیر و بیدریغ پزوهشگران بپایان نخواهد رسید. و بالاخره باید اضافه کرد شواهدی که تاکنون بدست آمده به وضوح نشان نمیدهند که اثر نهایی رژیم غذایی و تغذیه در ابتلای به سرطان حاصل ویژگیهای فیزیولوژیک و متابلیت اجزای تشکیل دهنده موادی میباشد که ما بصورت غذا مصرف میکنیم و اثبات این مطلب خود نیازمند به تلاشی بی پایان است (۲۷).
نوع مطالعه:
پژوهشی |
موضوع مقاله:
بین رشته ای ( مدیریت آموزشی، تحقیقات آموزشی، آموزش پزشکی ) دریافت: 1398/12/24 | پذیرش: 1398/12/24 | انتشار: 1398/12/24