جلد 5، شماره 4 - ( پاییز 1356 )                   جلد 5 شماره 4 صفحات 293-286 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Ariaei Nezhad M R. Food, Nutrition, and Cancer. Research in Medicine. 1977; 5 (4) :286-293
URL: http://pejouhesh.sbmu.ac.ir/article-1-2767-fa.html
آریایی نژاد محمد رضا. غذا، تغذیه و سرطان. پژوهش در پزشکی. 1356; 5 (4) :293-286

URL: http://pejouhesh.sbmu.ac.ir/article-1-2767-fa.html


دپارتمان بیوشیمی دانشکده پزشکی دانشگاه ملی ایران.
چکیده:   (1061 مشاهده)
بعضی از رژیم­های غذایی ممکن است خطر ابتلای به سرطان را افزایش دهند برعکس برخی دیگر از مواد غذایی احتمالا روده­ها را در مقابل این خطر محافظت می­کنند. یکی از پژوهش کنندگان بنام  واتن برگ
(Vatten Berg) دو گروه از مواد غذایی را مورد بحث و بررسی قرار می­دهد که هر دو گروه دفع سموم سرطان زای شیمیایی را با بالا بردن فعالیت سیستم آنزیمی مرکب اکسید از میکروزم­ها افزایش می­دهند. ولی مسلم اینست که این نوع بررسی­ها و یا پژوهش­های مشابه ارتباط حقیقی بین رژیم­های غذایی و ابتلای به سرطان را روشن نمیسازند و این تازه سرآغاز راهی بس دراز است که جز با همت و صبر و کوشش پیگیر و بیدریغ پزوهشگران بپایان نخواهد رسید. و بالاخره باید اضافه کرد شواهدی که تاکنون بدست آمده به وضوح نشان نمی­دهند که اثر نهایی رژیم غذایی و تغذیه در ابتلای به سرطان حاصل ویژگی­های فیزیولوژیک و متابلیت اجزای تشکیل دهنده موادی می­باشد که ما بصورت غذا مصرف می­کنیم و اثبات این مطلب خود نیازمند به تلاشی بی پایان است (۲۷).
متن کامل [PDF 2732 kb]   (442 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشی | موضوع مقاله: بین رشته ای ( مدیریت آموزشی، تحقیقات آموزشی، آموزش پزشکی )
دریافت: 1398/12/24 | پذیرش: 1398/12/24 | انتشار: 1398/12/24

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

Creative Commons License
This Journal is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License | Research in Medicine

Designed & Developed by : Yektaweb