جلد 26، شماره 4 - ( زمستان 1381 )                   جلد 26 شماره 4 صفحات 304-299 | برگشت به فهرست نسخه ها

مرضیه معطری ، محمد سلامی ، سید جلیل حسینی ، داوود یادگاری ، فریدون عزیزی . ارزشیابی برنامه مدون آموزش مداوم پزشکی پزشکان عمومی شهر شیراز، شهریور 1377 . پژوهش در پزشکی. 1381; 26 (4) :299-304

سابقه وهدف : اجرای برنامه ای مدون آموزش جهت پزشکان مدون آموزش جهت پزشکان عمومی یکی از رایجترین راههای آموزش مداوم پزشکی محسوب می شود. در این پژوهش یکی از این برنامه‌ها مورد ارزشیابی قرار گرفته است.

موادوروشها : برای این منظور در دو مرحله قبل و بعد از برنامه از 45 شرکت کننده آزمون بعمل آمد و از یک پرسشنامه به منظور نظر سنجی از شرکت کنندگان در مورد 4 متغیر رفتارهای مدرسین، هدف برنامه، هدف یادگیرنده و رضایت از برنامه استفاده شد.

یافته‌ها : بر اساس نتایج این پژوهش میانگین نمرات شرکت کنندگان از 05/10 در آزمون اول به 61/12 در آزمون دوم افزایش یافت (0001/0 > p) علاوه بر این معلوم گردیدکه رفتارهای مدرسین بیشترین امتیاز و رضایت از برنامه کمترین امتیاز را از جانب شرکت کنندگان بدست آورده است.

نتیجه گیری و توصیه‌ها : نتیجه این پژوهش مبین مؤثر بودن برنامه مدون آموزشی در آموزش مداوم پزشکی است. با این حال لازم است چنین برنامه هایی بیشتر تحت ارزشیابی قرار گرفته تا نقاط قوت و ضعف آنها مشخص شود.

واژه‌های کلیدی: آموزش پزشکی، ارزشیابی
نوع مطالعه: عمومی | موضوع مقاله: بین رشته ای ( مدیریت آموزشی، تحقیقات آموزشی، آموزش پزشکی )
دریافت: 1381/10/12 | انتشار: 1381/9/24